Μια «αγγελία» σε Ευρωπαική ιστοσελίδα (.eu) που ειδικεύεται στην \”προσφορά\” κοριτσιών για ερωτικές υπηρεσίες, κίνησε το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι οποίοι αποκάλυψαν υπόθεση μαστροπείας με 19χρονη Λιθουανή που προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες «πάσης φύσεως» έναντι αδράς αμοιβής.

Η αγγελία ανέφερε πως η 19χρονη διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ηρακλείου και προσφέρει τις «υπηρεσίες» της σε οποιοδήποτε σημείο της Κρήτης.

Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ανταποκρίθηκε και κλείστηκε ραντεβού με την συμφωνία της πληρωμής 7.000 ευρώ προκειμένου η κοπέλα να «συνοδεύει» τον «πελάτη» για πέντε ημέρες.

Τα μισά χρήματα ήταν η αμοιβή της και τα υπόλοιπα ήταν η αμοιβή των μαστροπών.

Πράγματι, την προκαθορισμένη ημερομηνία, η 19χρονη Λιθουανή συνοδευόμενη από μια γυναίκα αλλοδαπή, με ταξί από το Ηράκλειο μετέβη σε ξενοδοχείο των Χανίων.

Στο δωμάτιο, ο αστυνομικός «πελάτης» έδωσε στην κοπέλα τα χρήματα και μόλις εκείνη τα πήρε και άρχισε να γδύνεται, συνελήφθη.

Από τις αστυνομικές αρχές αναζητείται η γυναίκα που συνόδευε την κοπέλα η οποία θεωρείται ως η μαστροπός καθώς και ένας άντρας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

Δείτε την \”διαφήμιση\” στην ιστοσελίδα

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook