Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγινε άθελά του αιτία να μην ολοκληρωθεί η παράσταση «Μήδεια», του Γιώργου Κιμούλη.

Οι διοργανωτές των περιοδειών της επαρχίας τα έκαναν… κουλουβάχατα για ακόμη μία φορά, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός αναγκάστηκε να διακόψει την παράσταση της «Μήδειας» στην Αλεξανδρούπολη και να εγκαταλείψει έξαλλος το Κηποθέατρο της πόλης.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν μπορούσε να «μπει» στον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο του, αφού στο διπλανό στάδιο τραγουδούσε την ίδια στιγμή ο -κατά τα άλλα- καλός του φίλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η αλήθεια είναι πως η αρχαία τραγωδία για να παιχτεί σωστά χρειάζεται τις κατάλληλες συνθήκες και προπάντων ησυχία.

Ο Γιώργος Κιμούλης -που είναι μάστορας του είδους και το γνωρίζει καλά αυτό- πριν από περίπου μία εβδομάδα βρέθηκε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του, όταν μόλις ανέβηκε στη σκηνή του Κηποθεάτρου «Εγνατία» στην Αλεξανδρούπολη άρχισαν τα… όργανα της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο καλός ερμηνευτής και τραγουδοποιός εμφανιζόταν σε τοπικό γήπεδο, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το θέατρο όπου έδινε την παράστασή του ο Κιμούλης, και τραγουδούσε με το γνώριμο ροκ ύφος του ξεσηκώνοντας το κοινό του.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιώργος Κιμούλης και ο θίασός του θα έπαιζαν τη «Μήδειά» τους με την… υπόκρουση των ροκ τραγουδιών του… απέναντι.

Εύλογα λοιπόν ο Γιώργος Κιμούλης σταμάτησε την παράσταση και δήλωσε στο κοινό που είχε πάει για να τον δει ότι έτσι δεν μπορεί να παίξει, συμπληρώνοντας μάλιστα έξαλλος ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα ο πρωταγωνιστής ενημέρωσε τον κόσμο να περάσει από το ταμείο και να πάρει πίσω τα χρήματά του.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είχε δίκιο, γιατί δεν είναι δυνατό την ίδια στιγμή σε κοντινούς χώρους να πραγματοποιούνται δύο εκδηλώσεις και η μία από αυτές να είναι συναυλία για την οποία απαιτείται μικροφωνική και ήχος με πολλά ντεσιμπέλ.

Το πρόβλημα το δημιούργησαν οι διοργανωτές, οι οποίοι -προκειμένου να βγάλουν χρήματα- δεν σέβονται ούτε τους καλλιτέχνες ούτε το κοινό και κλείνουν εκδηλώσεις την ίδια βραδιά, εφόσον γνωρίζουν ότι υφίσταται ακουστικό πρόβλημα.

Να τονίσουμε ότι το γεγονός αυτό δεν διατάραξε καθόλου τις άριστες σχέσεις που έχει ο Γιώργος Κιμούλης με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

espresso.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook