Σώα και αβλαβή, καθώς φαίνεται πως θέλησαν να ζήσουν μιαν μικρή \”περιπέτεια\” , βρέθηκαν τα τρία παιδιά που είχαν εξαφανιστεί απο την περιοχή του Γιόφυρου Ηρακλείου και αναζητούντο απο τις 11 το πρωί.

Η 10χρονη Σάρα με τον 9χρονο αδελφό της Μάρκο και την 5χρονη εξαδέλφη τους Μαρκέλλα, εντοπίστηκαν πριν απο μια περίπου ώρα, απο αστυνομικούς να παίζουν ανέμελα και προφανώς αγνοώντας την αναστάτωση που είχαν προκαλέσει, σε παραλία της πόλης του Ηρακλείου κοντά στο εμπορικό κέντρο \’Τάλως\”, σε αρκετά μεγάλη απόσταση απο τα σπίτια τους.

Πάντως η καλοκαιρινή \”αταξία\” των τριών παιδιών, παραμερίστηκε μπροστά την ανακούφιση και χαρά των γονιών τους οι οποίοι έσπευσαν στο Αστυνομικό μέγαρο όπου και τα παρέλαβαν.

Υπενθυμίζεται πως τα δύο αδέλφια και η εξαδέλφη τους, που είναι Αλβανικής καταγωγής, έπαιζαν σε δρόμο στην περιοχή του Γιόφυρου.

Όμως όταν τους αναζήτησαν οι δικοί τους για να επιστρέψουν σπίτια τους, διαπίστωσαν πως τα παιδιά είχαν εξαφανιστεί.

Αμέσως ξεκίνησαν οι αναζητήσεις στην περιοχή,με την βοήθεια και γειτόνων, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα και έτσι ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές.

Δείτε στον χάρτη το \”μεγάλο ταξίδι\” των τριών παιδιών στην πόλη του Ηρακλείου απο τον δρόμο όπου έπαιζαν με τα ποδήλατά τους, μέχρι το σημείο όπου βρέθηκαν απο τους αστυνομικούς δίπλα στην παραλία.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook