Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος θεωρείτο ύποπτος για τη δολοφονία της συντρόφου του και του γιου της αλλά και για την απαγωγή της 16χρονης κόρης της, σκοτώθηκε το Σάββατο στο Άινταχο, κατά την προσπάθεια των αρχών να τον συλλάβουν, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Σαν Ντιέγκο.

Το κορίτσι, η Χάνα Άντερσον, διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα θέμα με την υγεία της, δήλωσε ο σερίφης Γουίλιαμ Γκορ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Τουλάχιστον 150 αστυνομικοί, πεζοί και έφιπποι, είχαν σταλεί στην έρημο του Άινταχο για την αναζήτηση του 40χρονου Τζέιμς Λι Ντιμάτζιο, αφότου ντόπιοι ενημέρωσαν τις αρχές ότι είχαν εντοπίσει αυτόν και το ανήλικο κορίτσι.

Ο Ντιμάτζιο καταζητείτο για τη δολοφονία της 44χρονης Κριστίνα Άντερσον και του 8χρονου γιου της Ήθαν, αλλά και για την εξαφάνιση της Χάνα.

Η τελευταία φορά που κάποιος είχε δει τη γυναίκα και τα δύο της παιδιά ήταν το περασμένο Σάββατο, μία ημέρα προτού ο Ντιμάτζιο φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι του, γεγονός που ανέγειρε τις υποψίες των αρχών.

Ο σερίφης του Σαν Ντιέγκο επιβεβαίωσε αργά την Παρασκευή ότι η δεύτερη σορός που βρέθηκε στα συντρίμμια του καμένου σπιτιού ανήκε στον Ήθαν.

Οι αστυνομικές αρχές αρνήθηκαν να διευκρινίσουν πως προκλήθηκε ο θάνατος μητέρας και γιου.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook