Δύο άνδρες και ένας έφηβος καταγράφηκαν από την κάμερα την ώρα που έκαναν το σωτήριο άλμα μακριά από το σταθμευμένο τους όχημα.

Οι τρεις άντρες είδαν μια Cadillac να κινείται κατά πάνω τους με ταχύτητα 70 μιλίων την ώρα και κατάφεραν να σωθούν κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν πέσει πάνω στο Ford Flex – στο οποίο ήταν έτοιμοι να επιβιβαστούν – η Cadillac και το ρίξει στον τοίχο που υπήρχε μπροστά, οι τρεις άντρες αντιλήφθηκαν τι θα συνέβαινε και εκτοξεύτηκαν κυριολεκτικά μακριά του, κερδίζοντας έτσι τη ζωή τους.

Το περιστατικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του μαγαζιού έξω από το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο

Ένας από τους… υπερτυχερούς άνδρες, ο Daniel Archuleta δήλωσε: «Πρέπει να έτρεχε με 70. Όταν τον είδα να βγαίνει μέσα από τους καπνούς, ανακουφίστηκα. Ήταν θαύμα! Είδα το αυτοκίνητό μου να γίνεται κομμάτια και όταν γύρισα το κεφάλι μου, ήμουν πάνω σε ένα τοίχο και ήλπιζα το αυτοκίνητο να μη με πατήσει».

Ο Archuleta υποστήριξε μια γυναίκα επιβάτης στην Cadillac δήλωσε ότι ο οδηγός της προσπαθούσε να αυτοκτονήσει και για αυτό επιτάχυνε, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στο άλλο σκόπιμα. Με δήλωσή του στο CBS, ο Archuleta είπε ότι πήγε με το φίλο του, Eddie Correa και το γιο του Correa, Matthew για να πάρουν το φορτηγό του Correa.

Ο Correa είπε ότι τόσο ο ίδιος και όσο και ο γιος του ήταν λίγα μέτραt μακριά από το αυτοκίνητο όταν άκουσαν ότι το άλλο αυτοκίνητο να ανεβάζει ταχύτητα και να έρχεται κατά πάνω τους.

«Το μόνο που έκανα ήταν να φωνάξω για να τρέξουν», πρόσθεσε. «Ήταν σαν σε αργή κίνηση για μένα», είπε ο Archuleta και συνέχισε: «μετά από αυτό, υπήρχε απλά ένα σύννεφο σκόνης».

Ο οδηγός της Cadillac αναρρώνει από τα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του παραμένει άγνωστη, αλλά η αστυνομία λέει όταν συνέλθει θα τον ανακρίνουν για να καταλάβουν αν επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας ή συνέβη κάτι άλλο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook