Τελικά …κόβεται χωρίς να κοπεί το Daily Ευγενίας Μανωλίδου.Ο ΑΝΤΙ βρήκε την Σολωμόντεια λύση να το κάνει ένθετο σο \”10 με 1 μαζί \” των Καραμεροχαριτάτων.Έτσι και δεν αφήνει… έκθετο το τηλεοπτικό κύρος της παρουσιάστριας , ενώ ταυτόχρονα θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα λύσει τον \”γόρδιο δεσμό\” να απαλλαγεί από τις υποβρύχιες απογευματινές επιδόσεις του προγράμματός της στους πίνακες τηλεθέασης.

Απέναντι από τα \”Μυστικά της Εδέμ\”. Επιπλέον με αυτό τον τρόπο θεωρεί επίσης ότι θα ενισχυθεί το πρωϊνό του δίδυμο,θα μειώσει τις συνέπειες από τo δίκοπο μαχαίρι της καθημερινής αναπαραγωγής των παραλειπομένων του Dancing εκ των άλλων καναλιών,ενώ θα τσεκάρει…εμπράκτως τι ψάρια μπορεί να πιάσει η Ευγενία στην πρωϊνή ζώνη.

Είχε προηγηθεί μια σύσκεψη με την παρουσία της ίδιας της Μανωλίδου όπου όλες οι προτάξεις έπεσαν ξανά στο τραπέζι.

Η ίδια υπερασπίστικε το σενάριο της καθημερινής εκπομπής ωστόσο απόφαση οριστική, δε βγήκε χθες.

Σήμερα, σε νέα σύσκεψη με την παρουσία και των Καραμερο-χαριτάτων, ανακοινώθηκε στο πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1
ότι το κανάλι αποφάσισε να κάνει ένθετη την εκπομπή της Ευγενίας στο \”10 με 1 μαζί\”, με την ίδια θεματολογία.

Η επίσημη εκδοχή είναι ότι με αυτό τον τρόπο, οι άνθρωποι του σταθμού θέλουν να ενισχύσουν και τις δύο εκπομπές. Και το \”Daily\” και το \”10 με 1 μαζί\”.

Φυσικά, είναι μια λύση που χαροποιεί την Ευγενία Μανωλίδου, αφού από το να κοπεί η εκπομπή της είναι σίγουρα καλύτερο να αλλάξει ώρα.

Επιπλέον, είναι και μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην πρωινή ζώνη.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η εκπομπή της Μανωλίδου θα βγαίνει από το σκηνικό των Καραμερο-χαριτάτων ή από αυτό του \”Daily\”.

Επίσης δεν έχει ληφθεί απόφαση για το πώς θα καλύψουν το κενό που δημιουργείται στην απογευματινή ζώνη…

zappit

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook