Με φιλικό απέναντι στον Πανακρωτηριακό «αποχαιρέτησαν» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πριν τις γιορτές του Πάσχα οι παίκτες του ΑΟΧ, όσοι δηλαδή είχαν απομείνει στα Χανιά. Γιατί υπήρχαν και οι εκτός Κρήτης που ήδη είχαν φύγει με άδεια. Έπειτα από ένα απολαυστικό φιλικό οι «μπλε» επικράτησαν με 3-2 της ομάδας από το Ακρωτήρι στο Ε.Σ. Χανίων.

 

Το κέρδος ήταν από την πλευρά των φιλοξενούμενων η χρησιμοποίηση 7 παικτών από την β’ ομάδα, που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και σίγουρα έδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του Πανακρωτηριακού. Από πλευράς του ΑΟΧ, ο νεαρός γκολκίπερ, Στέλιος Χωραφάκης υπερασπίστηκε την εστία πραγματοποιώντας αρκετές εξαιρετικές επεμβάσεις, ενώ σαν αριστερό μπακ αγωνίστηκε ο Αλέξης Τσενακάλ της Παλαιόχωρας, ο οποίος απλά προπονείται με την ομάδα εδώ και καιρό μετά από αίτημα της σελινιώτικης ομάδας ώστε νε έχει προπονήσεις στα πόδια του. Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση του τερματοφύλακα-προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη σαν χαφ στο β’ ημίχρονο αλλά και η επανεμφάνιση έστω και σε φιλικό του Γιώργου Μανωλεδάκη που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και δεν μπορούσε φέτος να βοηθήσει τον ΑΟΧ.

 

Για την ιστορία ο ΑΟΧ πήρε τη νίκη με 3-2 στην εκπνοή σε διάρκειας δύο 35λέπτων παιχνίδι. Στο 27’ με εξαιρετικό σουτ ο Τσεσμελής πέτυχε το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Παπαδομανωλάκης με κεφαλιά. Τρία λεπτά μετά ο Μπασιαδάκης είχε σουτ-βολίδα που απέκρουσε με το ένα χέρι ο Χωραφάκης στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 28’ του β’ μέρους ο Δρακάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Περράκης. Ο Νικολαϊδής με εκπληκτικό σουτ πέτυχε το 2-2 στο 32’ (67’) για να «χαρίσει» την φιλική νίκη στον ΑΟΧ με κεφαλιά ο Περράκης στην εκπνοή του φιλικού (70’).

 

Ο Γιώργος Προμπονάς απουσίαζε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο, για τις εορτές του Πάσχα, με αποτέλεσμα ο βοηθός του Δημήτρης Καφούσης να έχει την τεχνική ευθύνη μαζί με τον Γιώργο Μουντάκη. Επόμενο «ραντεβού» των παικτών του ΑΟΧ, δόθηκε για την Τρίτη του Πάσχα όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

 

ΑΟΧ: Χωραφάκης, Κουλάκης, Τσενακάλ, Ραπτάκης, Ιασωνίδης, Σελινιωτάκης, Περράκης, Μανωλεδάκης, Τσεσμελής, Δρακάκης, Βασσαδάκης.

Ενώ στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπακαστρήσιος και Μουντάκης.

 

Πανακρωτηριακός: Ορφανουδάκης, Σεληνιωτάκης, Ν. Τσιρώνης, Ράπτης, Κριάρης, Καβακόπουλος, Νικολαϊδής, Παπαδομανωλάκης, Μαυριγιαννάκης, Μιχαλακόπουλος, Μπασιαδάκης.

Ενώ στο έπαιξαν ακόμα και οι «μικροί»: Μαρινέσκου, Κελλάκης, Καλαντζής, Π. Τσιρώνης, Μαριανάκης, Καλλέργης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook