Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 33 συνολικά ερωμένες είχε 42χρονος αστυνομικός του Σίδνεϊ ο οποίος σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα του τμήματος ηθών της αστυνομίας, έβλεπε πολλές φορές τις ερωμένες του κατά τη διάρκεια της περιπολίας του.

Ο Μαρκ Όσμπορν, δεν χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο του Σώματος μόνο για τις καθημερινές περιπολίες προκειμένου να φροντίσει για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά ορισμένες φορές και ως κρεβατοκάμαρα…

Η ιστορία του ένστολου Καζανόβα ήλθε στη δημοσιότητα όταν μια 31χρονη μητέρα δύο παιδιών κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ότι την εξαπάτησε και πρόδωσε την εμπιστοσύνη που της είχε εμπνεύσει ως ευυπόληπτο μέλος του αστυνομικού σώματος της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Η ίδια κατέθεσε στους συναδέλφους του, οι οποίοι διεξήγαγαν την έρευνα, ότι την επισκεπτόταν στο σπίτι της κατά την ώρα της υπηρεσίας του και έκαναν έρωτα, ενώ άφηνε και τα δύο παιδιά της να παίξουν με το περιπολικό.

Μετά την καταγγελία, το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας προχώρησε σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του Όσμπορν, στο οποίο βρήκε τα ονόματα 33 γυναικών με τις οποίες σχετιζόταν ο συνάδελφός τους, ο οποίος μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις έβλεπε και τέσσερις από αυτές σε μια μέρα, ενώ έστελνε τα ίδια ακριβώς μηνύματα σε διάφορες ερωμένες του την ίδια στιγμή.

Ο αστυνομικός Μαρκ Όσμπορν, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook