Μια καθηγήτρια αγγλικών που δίδασκε σε γυμνάσιο του Ντάλας κατηγορείται ότι αποπλάνησε μαθητή της, αφού η μητέρα του τους «έπιασε» επ’ αυτοφόρω σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου και μένει, σύμφωνα με το CBS Dallas.

Η Lesley Ann Sharp αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή, την κατοχή και προώθηση παιδικής πορνογραφίας, ενώ κατηγορείται και για αλλοίωση της αλήθεια και ψευδορκία, σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morning News.

Η 24χρονη καθηγήτρια κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον 17χρονο περισσότερες από 25 φορές, σε μέρη όπως το αυτοκίνητό, το διαμέρισμά της, ακόμα και «στο διαμέρισμά του, την ώρα που οι γονείς του μαθητή δεν ήταν στο σπίτι».

Οι κατηγορίες για παιδική πορνογραφία προκύπτουν από φωτογραφίες που η Sharp φέρεται να αντάλλασσε με το αγόρι μέσω μηνυμάτων, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές ισχυρίζονται ότι η Sharp και ο μαθητής, πρωτοετής στο Hillcrest High School, «αντάλλαξαν 116 τηλεφωνικές κλήσεις, 173 MMS και 15.371 μηνύματα κειμένου» μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου.

Η Sharp φέρεται να προσπάθησε να διαγράψει τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον ανήλικο, πριν παραδώσει το τηλέφωνο και τον υπολογιστή της στις αρχές. Τις φωτογραφίες αυτές τις είχε περάσει από το κινητό της τηλέφωνο και στο laptop που χρησιμοποιούσε και στο σχολείο.

Σε επιστολή του προς τους γονείς των μαθητών του Hillcrest High School, ο διευθυντής του, Ronald Jones επιβεβαίωσε την ανήθικη σχέση και έγραψε ότι η Sharp ήταν μία νέα εκπαιδευτικός που δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σχολείο το επόμενο έτος: «Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι ένα από τα μέλη του προσωπικού μας, συνελήφθη πρόσφατα με την κατηγορία της ασέλγειας σε μαθητή μας. Η εκπαιδευτικός ήταν νέα στο προσωπικό μας και πιστεύεται ότι είχε σχέση μόνο με ένα μαθητή».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook