Όλες οι γυναίκες, λίγο πολύ, ανησυχούν για το πιο χτένισμα είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο, ώστε να το χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους. Το Daily Makeover, λοιπόν, σας δίνει τη λύση με τον αφρό για τα μαλλιά!

Μετά το λούσιμο, μπορείτε να βάλετε αφρό χτενίσματος, όχι όμως στις ρίζες, από τη μέση της τρίχας και κάτω. Όσον αφορά τη ποσότητα του αφρού, υπολογίστε 1 μικρή μπαλίτσα παγωτού κα αποφύγετε να εφαρμόσετε παραπάνω, καθώς τα μαλλιά σας θα έχουν λαδωμένη όψη.

Αναποδογυρίζετε το κεφάλι προς τα κάτω και ξαναφέρνετε όλα τα μαλλιά μπροστά. Με τα χέρια σας κάνετε κινήσεις σαν να τσαλακώνετε απαλά τα μαλλιά σας ώστε να σχηματίσουν κυματισμούς. Έπειτα τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά το πρώτο μισάωρο (ή τη πρώτη μια ώρα αν σας το επιτρέπει ο χρόνος σας) και στη συνέχεια ρα στεγνώνετε και τους δίνετε φόρμα με τη φισούνα.

Το μυστικό για το τέλειο χτένισμα είναι να μην προσθέσετε gel ή λακ, καθώς τα μαλλιά σας θα «βαρύνουν» και θα κολλήσουν. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι φυσικό, για αυτό ακριβώς στην αρχή αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους φυσικά και να πάρουν τη δική τους φόρμα και στη συνέχεια, δώστε τους όγκο και σχήμα με τη χρήση της φισούνας.

Τέλος, μια ακόμη σημαντική συμβουλή που πρέπει να θυμόσαστε είναι ότι ποτέ δεν φέρνουμε σε επαφή τα βρεγμένα μας μαλλιά με το σεσουάρ, καθώς όταν η τρίχα είναι βρεγμένη και υγρή ακόμα, φθείρεται και σπάει πολύ εύκολα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook