Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό αλλά και στο κεφάλι ιδιοκτήτης πρατηρίου μετά από συμπλοκή που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης με αθίγγανους.

Συγκεκριμένα, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου τρία-τέσσερα αυτοκίνητα σταμάτησαν σε πρατήριο που βρίσκεται επί της Ε.Ο. Πρέβεζας Ιωαννίνων κοντά στο Λούρο.

Στην παράκληση του ιδιοκτήτη του πρατηρίου να χαμηλώσει η μουσική ενός εκ των οχημάτων, που έπαιζε στη διαπασών, κάποιοι από τους αθίγγανους επιτέθηκαν βρίζοντας τον ιδιοκτήτη και ρίχνοντας επάνω του ένα ποτήρι με καφέ.

Το περιστατικό διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια και άλλων πελατών του πρατηρίου αλλά και συγγενικών προσώπων του ιδιοκτήτη.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα οι αθίγγανοι να αρχίζουν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Άρχιζαν να πετάνε καρέκλες, τραπέζια, να σπάνε γλάστρες και άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν στον χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Ένας από αυτούς μάλιστα επιτέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου με κομμάτι από πήλινη γλάστρα προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό.

Στο άκουσμα του καλέσματος της αστυνομίας οι αθίγγανοι μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου παραμένει νοσηλευμένος. Μάλιστα ελαφρά τραυματίστηκαν και άλλα άτομα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια ομάδα αθίγγανων από την Ηγουμενίτσα ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πηγή pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook