Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη γέννηση του γιου του, χωρίς να κρύβει τα συναισθήματά του για το μωρό, αλλά και για τη Φαίη Σκορδά.

 «Είναι ωραία να είσαι κοντά στον άνθρωπό σου. Αλλά το άλλο, το θαύμα της ζωής, το πώς βγαίνει από εκεί μέσα το παιδί είναι συγκλονιστικό. Το πώς η φύση έχει προνοήσει. Όταν η διαστολή είναι 10 πόντους βλέπεις το κεφάλι και μετά το πιάνει ο γιατρός και βγαίνει… (…) Όταν γεννιέται και είναι μέσα στα αίματα… (…) Έκλαψε πολύ όταν γεννήθηκε, εγώ έκοψα τον ομφάλιο λώρο και μετά, όταν είδα τη Φαίη να τον πιάνει και να ξεσπάει σε λυγμούς… άσε, γιατί θα κλάψω πάλι» ήταν τα λόγια του 41χρονου παρουσιαστή.

 «Εγώ την αγάπησα πιο πολύ τη Φαίη μετά τη γέννα. Είστε πολύ σπουδαίοι άνθρωποι οι γυναίκες που ξεπερνάτε όλα αυτά τα πράγματα. Μέσω της Φαίης, εκτίμησα ακόμα περισσότερο όλες τις γυναίκες . Υποκλίνομαι στην γυναικεία φύση. Είστε πολύ μάγκες που επί δεκατρείς ώρες παλεύετε, πονάτε, για να φέρετε στον κόσμο ένα μωρό» συνέχισε αργότερα. «Από χθες, θεωρώ ότι είμαι πολύ πιο υπεύθυνος. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Η Φαίη το θήλαζε κάθε δύο ώρες και καθόμασταν μαζί και το κοιτάζαμε».

 Τέλος, εξήγησε πως ο πατέρας του αλλά και οι γονείς της Φαίης ήταν στο πλευρό τους από το πρωί: «Αγχώθηκαν. Επειδή τράβαγε σε μάκρος η γέννα, αγχώθηκαν πάρα πολύ» σχολίασε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook