Έφτασε και υπογράφει ο Άρης Γαλανόπουλος ο οποίος πριν από λίγο πάτησε Ηράκλειο και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ. Ο 29χρονος αμυντικός, τον οποίο πήγε να υποδεχτεί ο συνεργάτης του Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος, στις πρώτες του δηλώσεις είπε τα εξής: 
«ήρθα με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλο από το επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και ευελπιστώ στο τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι μας χαρούμενοι. Υπήρχαν διάφορες συζητήσεις, εγώ βρέθηκα την Τετάρτη στην Αθήνα και συζήτησα με τον Νίκο Μαχλά. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ομάδα που η πραγματική της θέση είναι η μεγάλη κατηγορία. Εμένα μου αρέσει να παίρνω ρίσκα στη ζωή μου και ήρθα για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ»
Όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Άρης Γαλανόπουλος είπε: 
«Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πάρα πολύ μεγάλο δρόμο. Εγώ θυμάμαι πέρσι με τον Πανσερραϊκό που ήταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και με έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο κατάφερε να βρεθεί στα play offs και να πάρει την άνοδο. Αν κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κοιτάς να παίρνεις τη νίκη, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τη συνέχεια». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook