Σε ένα αρκετά \”χορταστικό\” φιλικό παιχνίδι στα Καθιανά ο Μινώταυρος επικράτησε του Πανακρωτηριακού με 4-3, μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων των δυο ομάδων για το Κύπελλο Χανίων.
Οι δυο προπονητές, Βασίλης Παπαδάκης και Γιάννης Μαρκάκης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο της προετοιμασίας των ομάδων τους.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20\’ με τον Λειβαδιτάκη, αλλά ο Μινώταυρος έφερε προσωρινά το ματς \”τούμπα\” με τους Περαθωράκη (32\’) και Περδικάκη (36\’). Ο Γ. Καλλέργης ισοφάρισε στο 41\’, με τον Νταγκουνάκη στην εκπνοή του ημιχρόνου να βάζει ξανά σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Στο 71\’ ο Σωτήρχος ισοφάρισε σε 3-3 για να πετύχει στο 80\’ το τελικό 3-4 ο Μανουσάκης. 
Ο Πανακρωτηριακός είχε ένα δοκάρι με τον Κουτσουπάκη και οι \”πράσινοι\” δύο με τους Γκούντελο και Νταγκουνάκη.
Για τους νικητές κάτω από την εστία έπαιξε ο… επιθετικός Νταουντάκης, αφού οι Γκολέμης, Αρχοντάκης και Κελαϊδάκης δεν μπορούσαν να δώσουν το \”παρών\”.
Πανακρωτηριακός (Βασίλης Παπαδάκης): Κουρομιχελάκης (46΄Λάκκας, 85΄Ανδρεαδάκης), Κούγκουλος (60΄ Πάλλας), Μπικάκης (60΄Σκανδαλάκης Δ.), Κουτσουπάκης (60΄ Καλλέργης Ιακ.), Τζιγκουνάκης (46΄Ορνεράκης), Μπαχλιτζανάκης (46΄ Πλατώνης), Τερεζάκης (60΄Παπαδάκης B.), Καλλέργης Γ. (60΄Βολακάκης), Αγναντής (46΄ Ορνεράκης), Λειβαδιτάκης (46΄ Σωτήρχο, 85΄ Γκαγκάκης), Καλαμπακάκης (60΄ Σφακιανάκης M.).

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Α΄ημίχρονο: Νταουντάκης, Σύρμος, Κελαϊδής, Μαρκάκης, Γκούντελος, Δοντσίδης, Καλαϊτζάκης, Περαθωράκης, Περδικάκης (35΄Νταγκουνάκης), Παπαδάκης, Δημούσης.

Β΄ημίχρονο: Νταουντάκης, Μαρκάκης (60΄ Κατσανεβάκης), Πατεράκης Στ., Δοντσίδης, Γκούντελος (60΄ Στυλιανουδάκης), Νταγκουνάκης, Μπασιαδάκης, Τρουλινός, Κουνάκης, Σαριδάκης, Μανουσάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook