Έναν… πρωτοποριακό τρόπο για την αντιμετώπιση του ανεξέλεγκτου αγοραίου έρωτα στους δρόμους της Ζυρίχης, βρήκαν οι δημοτικές αρχές της πόλης.

Σε μια προσπάθεια να ελέγξει την κατάσταση, ο Δήμος εγκαινιάζει τα «πάρκινγκ του σεξ» που προσφέρουν προσωρινή στέγη, διακριτικότητα και ασφάλεια σε πελάτες και ιερόδουλες.

Πρόκειται για ξύλινα κουβούκλια, που οι ντόπιοι ονομάζουν «drive-in του έρωτα», τα οποία θα προσφέρουν στέγη και διακριτικότητα στους οδηγούς και τις.. συνοδούς τους.

Η βασική ιδέα των αρμόδιων αρχών είναι ότι οι πεταλούδες της νύχτας, αντί να εκτίθενται σε διάφορους κινδύνους δουλεύοντας στον δρόμο, θα μπορούν να εξασκούν το επάγγελμα τους με ασφάλεια στους συγκεκριμένους χώρους. Όσες εργάζονται στα πάρκινγκ του σεξ, μπορούν να πατήσουν το κουμπί κινδύνου και να ζητήσουν την επέμβαση της ασφάλειας.

Μάλιστα, λίγα μέτρα από τα «κουτιά του έρωτα», βρίσκεται ένας ειδικός χώρος όπου οι ιερόδουλες μπορούν να ξεκουράζονται, να κάνουν ένα ντους ή να μιλούν με κοινωνικούς λειτουργούς.

Τα «πάρκινγκ του σεξ» θα ανοίξουν για το κοινό στις 26 Αυγούστου. Θα λειτουργούν από τις επτά το απόγευμα μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα. Το σημείο θα μπορεί να προσεγγίσει κανείς μόνο με αυτοκίνητο, στο οποίο θα βρίσκεται αποκλειστικά ο οδηγός χωρίς άλλους επιβάτες, ενώ- κατά τη διάρκεια της ημέρας- ο χώρος ελέγχεται μέσω βιντεοκάμερας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook