Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρία «Torsor» που φέρεται να εκπροσωπεί ο «επίδοξος» χρηματοδότης του ΟΦΗ Θεόφιλος Φαγαδάκης, ρίχνοντας τα βέλη του στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Περιμέναμε μέχρι την Παρασκευή 15/4 το μεσημέρι να εμφανισθούν επίσημα έγραφα από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την γνησιότητα η μη της εγγυητικής επιστολής (την όποια και ανακαλέσαμε γιατί δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει) ,το οποίο και δεν έγινε.
Ήταν φυσικό να μην γίνει, γιατί ποτέ δεν έγινε από την Τράπεζα της ΠΑΕ ο απαραίτητος έλεγχος , ούτε καν mail εστάλη από την Τράπεζα της για να απαντήσει η Τράπεζα μας, ενώ αντίθετα κάποιος δημοσιογράφος έστειλε στις 14/4 mail στην Τράπεζα μας , ζητώντας απάντηση για την εγκυρότητα της . Παραταύτα συνεχίστηκε η λασπολογία .
Στο mail που έστειλε το νομικό Τμήμα της ΠΑΕ φαίνεται ότι δεν μπορούσατε να δώσετε εγγυήσεις για το ποσό δανειοδότησης , αλλά ούτε μπορούσε να γίνει δεκτή η δανειοδότηση ολόκληρου του ποσού , λόγω ενός αθλητικού νόμου.
Εξάλλου πολύ καλά γνωρίζετε ότι , για οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή σχετικά με το ποσό της δανειοδότησης , είναι απαραίτητο να υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα που θα νομιμοποιούν και θα αποδεικνύουν την συναλλαγή.
Είμαστε πρόθυμοι για την αποκατάσταση της αλήθειας .
Την ανακοίνωση την κάνουμε σήμερα (Μ. Τετάρτη 20/4) επειδή , αν την κάναμε την Παρασκευή, μπορεί να χρεωνόμασταν οποιαδήποτε 
έκβαση θα είχε ο αγώνας της Κυριακής όπως και ο φιλικός της Τρίτης».
Καλή Ανάσταση σε όλους
Με εκτίμηση
Η εταιρεία TORSΟR»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook