Στο σύνολό του εγκρίθηκε το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για το Δήμο Ρεθύμνης με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τη σημαντική αυτή κοινωνική δομή και οι 480 συνολικά ηλικιωμένοι συμπολίτες μας.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκε υπηρεσιακά τη θετική αυτή εξέλιξη ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης αφού, τελικά, και παρά τις ανησυχίες που είχαν εγερθεί, όλα πήγαν καλά και η συνέχιση του Προγράμματος είναι εξασφαλισμένη αφού εξασφαλισμένη είναι και η χρηματοδότησή του.

Το Πρόγραμμα λοιπόν θα συνεχίσει να υλοποιείται απρόσκοπτα σε όλη την γεωγραφική Περιφέρεια του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ρεθύμνης. Συγκεκριμένα: Για τον τ. Δήμο Αρκαδίου εγκρίθηκε το Πρόγραμμα για 65 ηλικιωμένους, για τον τ. Δήμο Ρεθύμνης για 175 άτομα, για τον τ. Δήμο Νικηφόρου Φωκά για 95, για τους Οικισμούς για 90. Για τους 75 εξυπηρετούμενους από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα κατοίκους του τ. Δήμου Λαππαίων το Πρόγραμμα θα συνεχίσει να υλοποιείται στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Αγ. Βασιλείου.

Έτσι λοιπόν συνολικά 480 ηλικιωμένοι του Δήμου Ρεθύμνης επί συνόλου 980 του Νομού που είναι αποδέκτες των υπηρεσιών του Προγράμματος θα συνεχίσουν να δέχονται τη φροντίδα και αγάπη των εργαζομένων στο Πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook