Ημέρα των καθιερωμένων δηλώσεων πριν από τα παιχνίδια ήταν η Πέμπτη (22/08) στον Πλατανιά.
Πριν την προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων δηλώσεις για λογαριασμό της τεχνικής ηγεσίας έκανε ο Νίκος Ουσταμπασίδης, συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Αναφορικά με τη φημολογία περί Ντε Βινσέντι ανέφερε: «Σίγουρα κάθε καλός παίκτης ενδιαφέρει την ομάδα. Οι καλοί παίκτες χωράνε παντού. Εμείς όμως σαν ομάδα πρέπει να κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής. Αν υπάρχουν οι δυνατότητες να έρθει κάποιος καλός παίκτης, η ομάδα πιστεύω ότι χρειάζεται ενίσχυση. Το πρωτάθλημα έχει φέτος περισσότερες αγωνιστικές. Κάθε παίκτης περισσότερος θα είναι πολύτιμος γιατί έπεται ένας μαραθώνιος αγώνων».
Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα είπε: «Το αποτέλεσμα με τη Βέροια δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όμως η πιο σημαντική μέρα είναι η επόμενη. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Αυτός είναι ο στόχος μας και έτσι θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι, διεκδικώντας τους βαθμούς της νίκης».

Για το πού θα κριθεί το ματς: «Η ομάδα μας είναι καινούρια. Το ρόστερ έχει ανανεωθεί κατά πολύ. Το μόνο που δεν μπορούμε ν\’ αγοράσουμε, είναι ο χρόνος. Οπωσδήποτε ο χρόνος είναι υπέρ της ομάδας γιατί υπάρχουν καινούργιοι παίκτες. Τώρα μιλάμε για μια εβδομάδα μετά. Αυτό είναι κάτι θετικό για την ομάδα. Είναι ένα γεγονός που θα βοηθήσει την ομάδα, ο χρόνος. Κάθε παιχνίδι που περνάει, πιστεύω ότι θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι. Για το πού θα κριθεί το ματς, στο ποδόσφαιρο μετράνε οι προσωπικές μονομαχίες. Αν εμείς μπορέσουμε και τις κερδίσουμε, ο κάθε αθλητής στο χώρο που βρίσκεται στον αντίπαλο που έχει ν’ αντιμετωπίσει, πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό».  

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Πλατανιάς: «Μην το θέτετε έτσι. Αυτό που σας είπα πριν. Στόχος της ομάδας είναι σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να ετοιμάζεται ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη. Δεν μπορείς να εξαγοράσεις τον χρόνο. Είναι μια ομάδα καινούργια, ένα καινούργιο ρόστερ που θέλει χρόνο».
Για το αν δημιουργήθηκε η ανάγκη για νέα προσθήκη μετά το ματς με τη Βέροια: «Όχι. Οι παίκτες που είναι στην ομάδα είναι οι σημαντικότεροι για μας. Οι καλύτεροί μας παίκτες είναι αυτοί που έχουμε εδώ. Σας είπα όμως όποιος παίκτης έρθει και είναι καλός, είναι ευπρόσδεκτος στον Πλατανιά».
 Για το αν παίξει ο Τόρες: «Αυτό θα το δούμε. Υπάρχουν ακόμα 2-3 προπονήσεις. Το ότι έχει λείψει τρεις εβδομάδες από τους αγωνιστικούς χώρους είναι μείον».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook