Ένα ακρωτηριασμένο κάτω άκρο, το οποιό εντοπίσθηκε σε σακούλα απορριμμάτων, αποκάλυψε ένα φρικιαστικό έγκλημα, στη Ραφήνα.

Η εντονη δυσοσμία που αναδυόταν από κάδο απορριμάτων, τοποθετημένος απένταντι απο τον ΙΝ Αγιου Χαραλάμπους, κινητοποίησε κάτοικο της περιοχής, ο οποίος πλησίασε για να εξακριβωσει τι συνέβαινε.

Η εικονα που αντίκρισε, τον πάγωσε. Μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, δίπλα από τον κάδο, διέκρινε ένα ανθρώπινο κάτω άκρο. Σοκαρισμένος ο άνδρας, κάλεσε την Αστυνομια.

Πληρωμα οχηματος του ΤΑ Ραφήνας, μετεβη στο χωρο, και απεκλεισε την περιοχη. Υστερα απο έρευνα, οι Αστυνομικοί, εντόπισε μέσα στον κάδο, ταξιδιωτικό σάκο, στον οποίο ειχαν τοποθετηθει ακρωτηριασμένα και τεμαχισμένα τα άκρα και τον κορμό του θύματος.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής. Απο τη νεκροψία προέκυψε ότι τα ανθρώπινα μέλη, ανήκουν σε ηλικιωμένη γυναίκα, τα στοιχεια ταυτότητα της οποίας δεν έχουν εξακριβωθεί, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομειο Αθηνων.

Κλιμάκιο του τμ. Εγκλημάτων κατα Ζώης της Ασφάλειας Αττικης, ανέλαβε τη διενέργεια προανάκρισης για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

\"\"

\"\"

\"\"

κείμενο – φωτο /ανάρτηση Νάντιας Αλεξίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook