Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Τίμης Παρίσης.

Ο σχεδιαστής είχε μετακομίσει πρόσφατα στο κέντρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. 

Η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατό του έχει συγκλονίσει το χώρο της μόδας, καθώς ο Τίμης Παρίσης είναι ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές με πλήθος φιλανθρωπικών επιδείξεων μόδας.

Πριν από λίγο καιρό ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε πέσει θύμα ληστείας, καθώς του είχαν κλέψει στο Κολωνάκι το τζιπ του. Ο ίδιος μάλιστα, λόγω της οικονομικής κρίσης είχε κλείσει το κατάστημα που είχε στο Κολωνάκι.

  Φίλος του γνωστού σχεδιαστή και μάνατζερ μοντέλων, Βασίλης Περιστέρης, ο οποίος είναι συντετριμμένος από το θάνατο του Τίμη Παρίση. “Πριν λίγο έμαθα για τον θάνατό του. Απ\’ όσο γνωρίζω δεν είχε κάποιο ιδιάιτερο πρόβλημα με την υγεία του. Κάποιες αισθητικές επεμβάσεις είχε κάνει μόνο. Δεν ξέρω ακόμη πως έγινε, ήταν πολύ ξαφνικό”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο συνεργάτης του Χάρης Σιανίδης που τον γνώριζε προσωπικά και πολλές φορές του έλεγε για τα σκαμπανεβάσματα που είχε στη ζωή του ανέφερε: “Όπως όλους έτσι και τον Τίμη τον είχε αγγίξει η οικονομική κρίση. Ήταν αρκετά καλός, δεν γνώριζα για κάποια ασθένεια”.

Σοκαρισμένες έμειναν μόλις άκουσαν την είδηση του θανάτου του η Βασιλική Τσεκούρα και η Όλγα Φαρμάκη. “Δεν γνώριζα ότι πέθανε. Είμαι πολύ σοκαρισμένη από την είδηση. Είχα συνεργαστεί μαζί του δυο φορές στο παρελθόν. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και άψογος συνεργάτης”, δήλωσε η Όλγα Φαρμάκη.

“Σίγουρα ο θάνατός του είναι μεγάλη απώλεια και μας προκαλεί θλίψη και στενοχώρια”, είπε η βασιλική Τσεκούρα.


tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook