Σχεδόν γυμνή και με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα βρέθηκε στην αρχαία αγορά της Κω μια 37χρονη Ιταλίδα τουρίστρια, χωρίς όμως να θυμάται τι ακριβώς της συνέβη! Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν το προηγούμενο βράδυ για διασκέδαση στην πόλη της Κω, όπου είχε μεταφερθεί με τουριστικό λεωφορείο μαζί με όλο το γκρουπ των Ιταλών που παραθερίζουν σε μεγάλο ξενοδοχείο στο Μαστιχάρι. Όταν συγκεντρώθηκαν για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, εκείνη δεν εμφανίστηκε και τα ίχνη της χάθηκαν ως το πρωί που βρέθηκε αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ.

Ασθενοφόρο παρέλαβε την 37χρονη Ιταλίδα και τη μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, αλλά στη συνέχεια διακομίστηκε μέσω του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Πάντως, δεν είναι σε θέση να θυμηθεί τι έγινε και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω που ερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κάποιος επιχείρησε να τη ληστέψει ή να τη βιάσει και επειδή αντιστάθηκε την ξυλοκόπησε αλύπητα!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook