Μια ομάδα που βρίσκεται κοντά στην συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στη Football League είναι ο Βύζας, που μία αγωνιστική πριν το τέλος στην τρίτη εθνική κατηγορία βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ. Η ομάδα των Μεγάρων παρόλα αυτά αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα από την αρχή της χρονιάς αν και αγωνιστικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται και κυρίως στον δεύτερο γύρο οπου οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία.

 

Όμως τίποτα δεν είναι… ρόδινο και ελλοχεύει ο κίνδυνος αποχής από πλευράς ποδοσφαιριστών δύο εβδομάδες περίπου πριν τον  μεγάλο «τελικό» απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών που θα κρίνει την είσοδο στην τριάδα. Ο λόγος είναι ότι ενώ περίμεναν να πληρωθούν μετά το φιλικό με την Μάνδρα κανείς από την διοίκηση, παρά τις υποσχέσεις, δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο ώστε να καταβάλει ένα ποσό από τα οφειλόμενα.

 

Πλέον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Μεγάρων σκέφτονται έντονα μετά τις εορτές του Πάσχα (την Τρίτη) να προχωρήσουν σε αποχή στην περίπτωση που η διοίκηση δεν φανεί συνεπής και δεν δώσει κάποια χρήματα ώστε να κάνουν γιορτές οι παίκτες.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook