Αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν ο Πλατανιάς με βάση όσα δήλωσε στην κάμερα της nova ο Άλκης Δημήτρης.
Ο έμπειρος αμυντικός παρουσιάστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την πορεία της ομάδας των Χανίων στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το σχόλιο του για το ματς: «Σίγουρα είχαμε το ευτύχημα να βάλουμε ένα γκολ πολύ νωρίς, έμεινε ο αντίπαλος  με δέκα παίκτες. Η ομάδα όμως προσπάθησε αρκετά να δημιουργήσει φάσεις, να κάνει το δεύτερο γκολ. Το πρώτο ημίχρονο έμεινε ως είχε το σκορ. Στο δεύτερο μας αιφνιδίασε ο αντίπαλος, μας έβαλε το γκολ κι έτσι δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε να προηγηθούμε ξανά. Προσπάθησε όμως πάρα πολύ η ομάδα, έκανε ευκαιρίες. Ο Αστέρας δεν είχε τις ευκαιρίες που είχαμε εμείς κι αν κάποιος άξιζε τη νίκη νομίζω ότι ήμασταν εμείς χωρίς να αδικώ κανέναν. Μου μένει μια αίσθηση ότι η ομάδα προσπάθησε πάρα πολύ στο γήπεδο».
Για το αν δημιούργησε ο Μπαράλες τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα: «Η ομάδα προσπάθησε, όλοι οι παίκτες αυτό που μπορούν. Ατομικά δεν έχω τόσο καθαρό μυαλό ώστε να πω για κάποια συγκεκριμένη φάση. Συνολικά σαν προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, άσχετα το ότι δεν ήρθε η νίκη. Πιστεύω ότι αν έχουμε την ίδια συνέχεια, την ίδια θέληση, το ίδιο πάθος θα βρούμε το δρόμο μας και θα έρθουν οι νίκες και θα πάνε όλα καλά».
Για το αν υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι μετά από δυο παιχνίδια στην έδρα του ο Πλατανιάς δεν έχει νίκη: «Δεν έχουμε και ήττα όμως. Τα παιχνίδια είναι όλα δύσκολα. Είτε παίζεις στην έδρα σου είτε παίζεις εκτός έδρας. Θα δίνουμε τη μάχη μας κάθε Κυριακή να παίρνουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook