Με το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας και επιβαίνοντας... σαν κύριοι σε αυτοκίνητο της επιχείρησης έφυγαν οι διαρρήκτες εταιρείας τροφίμων με έδρα τον Καρτερό, αποφεύγοντας, μάλιστα, την τελευταία στιγμή ... το τετ-α-τετ με τον ιδιοκτήτη!

Οι διαρρήκτες, που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην επιχείρηση, "άνοιξαν" την εταιρεία χθες τα ξημερώματα, ενώ ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε άμεσα από την εταιρία σεκιούριτι για την ενεργοποίηση του συναγερμού.

Μέχρι να φτάσει, όμως, από το Ηράκλειο στον Καρτερό οι δράστες είχαν προλάβει να κάνουν ... τη δουλειά τους.

Μπορεί οι δράστες να έφυγαν με το μικρό χρηματοκιβώτιο, ευτύχημα είναι όμως το ότι δε βρήκαν το μεγάλο που ήταν βιδωμένο μέσα σε ντουλάπι.

Παρ' όλα αυτά το περιεχόμενο του μικρού χρηματοκιβωτίου δεν τους "έπεσε" λίγο, καθώς οι διαρρήκτες έφυγαν με λεία δέκα χιλιάδες ευρώ και πολλές κάρτες κινητής τηλεφωνίας, ενώ η συνολική ζημιά που προκλήθηκε τόσο από την κλοπή όσο και από τις φθορές στις εγκαταστάσεις υπολογίζεται στις 40 χιλιάδες ευρώ.

Οι διαρρήκτες έφυγαν, φορτώνοντας το χρηματοκιβώτιο σε αυτοκίνητο της εταιρείας που έκλεψαν, κι εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχει και στο παρελθόν υποστεί ζημιές από κλέφτες, οι οποίοι παραβίαζαν τα οχήματα (ψυγεία) της εταιρείας κι έκλεβαν τρόφιμα από το εσωτερικό τους.

πηγή "Πατρίς" - Θ. Περβολαράκης