Τελευταία ενημέρωση: 16:52

Σοβαρά επεισόδια σημειωθηκαν και πάλι στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου τη στιγμή που οι δύο κατηγορούμενοι για το βιασμό 25χρονης κοπέλας, έβγαιναν από το γραφείο του Ανακριτή όπου είχαν προσέλθει από νωρίς για να απολογηθούν.

Συγγενείς της 25χρονης προσπάθησαν να λιντσάρουν τους δύο άντρες που σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, οι νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της, την κατέβασαν από αυτό και την βίασαν oι δύο άνδρες.

Μάλιστα η αδελφή της 25χρονης κατάφερε να προσεγγίσει τον έναν από τους δύο κατηγορούμενους και να του σκίσει την μπλούζα, φωνάζοντας "θες κρέμασμα", ενώ ο σύζυγος της νεαρής κοπέλας και άλλοι συγγενείς προσπαθούσαν και αυτοί να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Στο δικαστικό τώρα μέρος της υπόθεσης, οι δύο κατηγορούμενοι κριθηκαν προφυλακιστέοι.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας είχε προηγηθεί παρόμοιο περιστατικό  όταν οδηγήθηκαν στον ανακριτή τα δύο άτομα που κατηγορούνται για τον βιασμό (όπως κατήγγειλε τουλάχιστον η ίδια) της 25χρονης στην ευρύτερη περιοχή του Καστελίου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας (Δείτε Εδώ).

Εκεί τους περίμεναν συγγενείς της 25χρονης, όπου σημειώθηκε ένταση και συμπλοκή.

Στο Δικαστικό Μέγαρο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια χωρίς ωστόσο όπως αποδείχτηκε, κάτι τέτοιο να καταστεί εφικτό.