Νέο «σόου» εκτυλίχθηκε στη δίκη του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου, καθώς κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Πρόεδρος του δικαστηρίου εμφανώς εκνευρισμένος του είπε να «αφήσει το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ» και να μιλήσει για τις off shore εταιρείες, με τον πρώην υπουργό να χαρακτηρίζει «αέρα κοπανιστό» τις κατηγορίες σε βάρος του.

Ο Χρήστος Κατσιάνης, ο πρόεδρος του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της απολογία του πρώην υπουργού του είπε σε ανεβασμένους τόνους: « Αφήστε το μυθιστόρημα του ΠΑΣΟΚ, την βραδιά των Ιμίων και τις κυβερνήσεις της δεκαετίας του \’90 και ελάτε στο δια ταύτα: τις τις off shore και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος απτόητος, υποστήριξε οι ποτέ δεν πήρε ανταλλάγματα για τις συμβάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς η διαδικασία μέσα από τα όργανα και το ΚΥΣΕΑ είναι αδιάβλητη και χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του «αέρα κοπανιστό».

Ωστόσο, ο ξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας εκνεύρισε τον κ. Τσοχατζόπουλο, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα του έλεγε «πες την αλήθεια».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook