Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας δημοσιοποιεί την πρόθεση του να ξεκινήσει απεργία πείνας.

Ο λόγος είναι η απόγνωση του γνωστού ηθοποιού για το μαρτύριο που βιώνει από το 2004 εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε με τη βέσπα του, λόγω αφύλακτων εργασιών στο οδόστρωμα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

 Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων είχαν προχωρήσει στην εκρίζωση ενός δέντρου, χωρίς όμως να φροντίσουν να το απομακρύνουν. Το αποτέλεσμα ήταν το δέντρο να πέσει στο κεφάλι του Κώστα Τσάκωνα που έτυχε εκείνη την ώρα να περνά από το σημείο με το μηχανάκι του. «Ευτυχώς που φορούσα κράνος γιατί αλλιώς θα ήμουν νεκρός», εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso ο γνωστός ηθοποιός.

Δυστυχώς, το ατύχημα του προκάλεσε απώλεια μνήμης, «ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ηθοποιό», ισχυρίζεται ο κωμικός και καταγγέλλει ότι δε μπορεί να τα βγάλει πέρα με την σύνταξη που λαμβάνει, εφόσον δεν δύναται να εργαστεί πια.

Δηλώνει κουρασμένος από τις συνεχείς αναβολές του δικαστικού του αγώνα εναντίον του Δήμου Αθηναίων και με επιστολή του προς τον κ. Κάρολο Παπούλια αφενός διερωτάται «τι ωφελεί ο πολίτης να προσφεύγει στο δικαστήριο όταν το δίκιο του είναι αποδεδειγμένο» και αφετέρου απαιτεί να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημά του που διαιωνίζεται, ξεκινώντας απεργία πείνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook