Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης διοργανώνει την Πέμπτη 05 και Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 εκπαιδευτική συνάντηση ενημέρωσης – επιμόρφωσης των Δ/ντων και υπαλλήλων των κλινικών εργαστηρίων σχετικά με την Εφαρμογή Μεθοδολογίας Κύκλων Ποιότητας στα Κλινικά Εργαστήρια των νοσοκομείων ευθύνης της. 
Η ως άνω ενημέρωση πραγματοποιείται σε συνέχεια του Σεμιναρίου που έγινε στο Ηράκλειο στις 23 έως 25 Απρίλιου 2013 με θέμα «Εφαρμογή Μεθοδολογίας Κύκλων Ποιότητας στα κλινικά Εργαστήρια» και ακολούθως σχετικού αιτήματος των Διευθυντών των κλινικών εργαστηρίων του ΠΑΓΝΗ- Γ.Ν. «Βενιζέλειο» για την αναλυτικότερη ενημέρωση τους, σχετικά με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς Διαπίστευσης.
Η πρώτη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν «Βενιζέλειο» (στο ισόγειο της παλαιάς εισόδου του Νοσοκομείου) με τη συμμετοχή των Δ/ντών και υπαλλήλων των κλινικών εργαστηρίων των Νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ-Γ.Ν «Βενιζέλειο» και Γ.Ν Αγίου Νικολάου-Γ.Ν –Κ.Υ Ιεράπετρας –Γ.Ν –Κ.Υ Σητείας Γ.Ν. –Κ.Υ Νεάπολης «Διαλυνάκειο». 
Η δεύτερη ενημέρωση θα γίνει στις 06 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ.Ν Ρεθύμνου (στο υπόγειο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου) και θα παρακολουθήσουν οι Δ/ντες και υπάλληλοι των κλινικών εργαστηρίων των Γενικών Νοσοκομείων Ρεθύμνου και Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος». 
Η εκπαιδευτική ενημέρωση, που ως στόχο έχει τη μεγιστοποίηση της διάχυσης της πληροφόρησης των διαδικασιών ποιότητας μεταξύ των στελεχών των εργαστηρίων των νοσοκομείων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και την πιστοποίηση των ίδιων των εργαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί από την κ. Σταθοπούλου Αλίκη, Προϊσταμένη Τμήματος Χημικών, Βιολογικών και συναφών δοκιμών της Διεύθυνσης Διαπίστευσης Εργαστηρίων του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook