Την οργή των Αμερικανών έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο μόλις 11χρονος γιος του Σύρου προέδρου σε ανάρτησή του στο Facebook προκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ τους Αμερικανούς να πραγματοποιήσουν στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Στη σελίδα του 11χρονου γιου του Μπασάρ Αλ Άσαντ μπορεί κανείς να διαβάσει: «Η Αμερική δεν έχει στρατιώτες, έχει κάτι δειλούς με νέα τεχνολογία που θεωρούν τους εαυτούς τους απελευθερωτές», ενώ προσθέτει «Θέλω τοοόσο πολύ να επιτεθούν, γιατί θέλω να κάνουν αυτό το τεράστιο λάθος να ξεκινήσουν κάτι που δεν ξέρουν το τέλος του».

«Δεν ξέρουν τη γη μας όπως εμείς, κανείς δεν την ξέρει, η νίκη είναι δική μας στο τέλος όσο χρόνο κι αν μας πάρει», λέει η μακροσεκλής ανάρτηση.

Αν και η αυθεντικότητα του λογαριασμού δεν είναι επιβεβαιωμένη, το πλήθος των «φίλων» και των «like» καθώς και τα σχόλια άλλων μελών της οικογένειας του Άσαντ καθώς και παιδιών και εγγονών ανώτατων αξιωματούχων της Συρίας, συντελούν στο να θεωρείται ότι πράγματι ανήκει στον γιο του Άσαντ.

Επίσης, ο κάτοχος της συγκεκριμένης σελίδας αναφέρει ότι είναι απόφοιτος του σχολείου Μοντεσόρι στην Δαμασκό, μια λεπτομέρεια που τον Φεβρουάριο του 2011 είχε συμπεριλάβει στο εκτενές αφιέρωμά του για την οικογένεια Άσαντ το περιοδικό Vogue.Πηγή: New York Times
iefimerida.gr