Πραγματικό σόου έδωσαν οι ένστολοι που με όπλα ανά χείρας γλέντησαν στο πλευρό… υποστηρικτών της Χαμάς – Δείτε το βίντεο

Προφανώς η πασίγνωστη σε ολόκληρο τον κόσμο μελωδία του «Gangnam Style» δεν αφήνει ασυγκίνητους ούτε στρατιώτες που φορώντας ακόμα στολή παραλλαγής και κρατώντας τα όπλα τους παραδίνονται στο «δαιμονισμένο» ρυθμό του.

Ωστόσο αυτή τη φορά οι Ισραηλινοί στρατιώτες που βρίσκονταν σε υπηρεσία στη Δυτική Οχθη, αγνόησαν το γεγονός ότι στο κλαμπ από όπου ακουγόταν η μουσική συχνάζουν Παλαιστίνιοι και πολλοί υποστηρικτές της Χαμάς και «εισέβαλαν» δίνοντας πραγματικό σόου.

Παρότι πίστεψαν πως δεν επρόκειτο να γίνει γνωστή η…παρασπονδία τους, ένας θαμώνας του κλαμπ κατέγραψε τη σκηνή με το κινητό τηλέφωνό του, όπου φαίνονται οι στρατιώτες να παρασύρονται σε ξέφρενο χορό υπό τη μελωδία του τραγουδιού του νοτιοκορεάτη Psy.

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και μέσα σε λίγες μόνο ημέρες συγκέντρωσε πάνω από 320.000 θεάσεις.

Τα πλάνα ωστόσο δε ξέφυγαν από την προσοχή του ισραηλινού στρατού, έτσι διενεργείται ήδη σχετική έρευνα με τους…χορευτές να περιμένουν τα αποτελέσματά της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook