Δύο αστυνομικοί είναι ανάμεσα στα τέσσερα πρόσωπα που συνελήφθησαν από τις αρχές και κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μιας 28χρονης γυναίκας σε προάστιο της πρωτεύουσας της Ινδίας, ανέφεραν δημοσιεύματα σήμερα.

Το θύμα υπέστη σεξουαλική επίθεση σε ένα σπίτι όπου επισκεπτόταν έναν φίλο της στην συνοικία Νόιντα αργά την Παρασκευή και υπέβαλε καταγγελία την επόμενη ημέρα στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στις συλλήψεις, ανέφερε η καθημερινή εφημερίδα Hindu.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, δύο αστυνομικοί και τρεις ακόμη άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι, είπαν στον φίλο της γυναίκας να φύγει και της επιτέθηκαν.

«Αφού την ξυλοκόπησαν και την βίασαν, της πήραν την κάρτα αυτόματων τραπεζικών συναλλαγών και προχώρησαν σε ανάληψη χρημάτων, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από εικόνες της κάμερας» του μηχανήματος, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Άρουν Κουμάρ στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

Ο πέμπτος κατηγορούμενος διαφεύγει τη σύλληψη. Ιατροδικαστικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον βιασμό κι οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν την πράξη τους, είπαν αστυνομικοί στην εφημερίδα Χίντου

protothema.gr