Με πολυτελές σκάφος και συντροφιά τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο, την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και λίγους ακόμη καλούς φίλους όργωσε το Αιγαίο η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA. Η παρέα, έχοντας για πρώτο σταθμό τα Κύθηρα, σάλπαρε στη συνέχεια για την ανατολική Κρήτη, την Κάρπαθο και τη Ρόδο, ιδιαίτερη πατρίδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στο Νησί των Ιπποτών αποβιβάστηκε μάλιστα από το σκάφος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και επιβιβάστηκε ο αδελφός της Ελένης, η μεγάλη αδυναμία της, με τον οποίο κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα -καθώς εργάζεται στην Κύπρο- περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί. Επόμενος σταθμός της επώνυμης παρέας ήταν η γραφική Σύμη.

Η παρέα επισκέφθηκε παραλίες και μικρούς κόλπους που μόνο με σκάφος μπορείς να απολαύσεις, προκειμένου να χαρεί τη θάλασσα και τον ήλιο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τη φίλη της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -οι δύο παρουσιάστριες έχουν έρθει κοντά από το περσινό καλοκαίρι που έκαναν και πάλι διακοπές μαζί- θέλησαν να πάνε μια βόλτα στα καλόγουστα μαγαζιά του νησιού και να περπατήσουν στα υπέροχα σοκάκια του.

\"\"

Η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκαν σε μπουτίκ του νησιού, απ’ όπου έφυγαν με πολλές τσάντες

Η Ελένη, χαλαρή και ανέμελη, έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών της, με το ενδιαφέρον των δύο γυναικών να εστιάζεται στην μπουτίκ «Μίνα», όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα αγοράζοντας παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρκετά ρούχα. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν ένα κατάστημα με τοπικά προϊόντα, καθώς αμφότερες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή διατροφή. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κάτοικοι του νησιού σταμάτησαν την Ελένη για να συνομιλήσουν μαζί της και να εισπράξουν από τα χείλη της κολακευτικά σχόλια: «Το νησί σας είναι μαγευτικό. Εχει απίστευτες ομορφιές, μοναδικά νερά και είναι πολύ γραφικό. Θα ξανάρθω σίγουρα!». Σε κάποιο από τα σοκάκια του νησιού οι δύο τηλεπαρουσιάστριες συναντήθηκαν τυχαία και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία περνούσε εκεί μέρος των διακοπών της.

\"\"

\"\"

Εν συνεχεία κατευθύνθηκαν στην ξακουστή ψαροταβέρνα «Μάνος» όπου τους περίμενε η υπόλοιπη παρέα. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης κάθισε ανάμεσα στον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και τον αδελφό της, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον σύντροφό της αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Εκεί απόλαυσαν φρέσκα ψάρια, θαλασσινές και τοπικές γεύσεις, άφθονο κρασί, αλλά και τα χειροποίητα γλυκά της διάσημης ψαροταβέρνας. Μετά το δείπνο η παρέα έκανε μια τελευταία βόλτα στο πανέμορφο νησί προτού κατευθυνθεί στη θαλαμηγό που τους περίμενε με προορισμό την Πάτμο. Λίγο αργότερα η Ελένη και ο Ματέο επέστρεψαν στην Αθήνα, με την παρουσιάστρια να προετοιμάζει τα παιδιά της για τη νέα σχολική χρονιά, αλλά παράλληλα να ξεκινά τα meetings για την εκπομπή της «Ελένη». Οι διακοπές ωστόσο της ωραίας Ελένης δεν τελείωσαν οριστικά, αφού ο επίγειος παράδεισός της, τα Αχλα, θα την υποδεχτεί για αρκετά ακόμη weekends μέσα στον Σεπτέμβριο…

\"\"

Οι δύο παρουσιάστριες είχαν περάσει και πέρυσι τις διακοπές μαζί

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook