Μια γυναίκα που μέχρι σήμερα έχει δολοφονήσει δυο οδηγούς λεωφορείων αναζητούν οι Αρχές του Μεξικού, η οποία εμφανίζεται ως τιμωρός για τα συχνά κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν παρουσιαστεί στην περιοχή Ciudad Juarez από συναδέλφους τους.

Με μηνύματά της που απευθύνονται στα τοπικά ειδησεογραφικά δίκτυα, η άγνωστη γυναίκα που υπογράφει ως «Diana – Κυνηγός οδηγών λεωφορείων» εξηγεί ότι πρόκειται για μια ακτιβιστική αντίδραση απέναντι στη σεξουαλική βία που υφίστανται οι γυναίκες από τους συγκεκριμένους επαγγελματίες κατά την εκτέλεση των δρομολογίων, στην περιοχή n Ciudad Juarez.

Αυτόπτες μάρτυρες και των δύο δολοφονικών ενεργειών, μίλησαν στην Αστυνομία για μια γυναίκα ύψους περίπου 1,60, που φορά ξανθιά περούκα και πυροβολεί τους ανυποψίαστους οδηγούς μόλις κάνουν στάση και ανοίξουν τις πόρτες του λεωφορείου.

Οι Αρχές ερευνούν 12 περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων που έγιναν τον τελευταίο καιρό σε συγκεκριμένο δρομολόγιο και με το οποίο εξυπηρετούνται, κατά κύριο λόγο, γυναίκες οι οποίες εργάζονται σε εργοστάσια της περιοχής. Παράλληλα με τις δολοφονίες, εξετάζεται και ένα περιστατικό που συνέβη πριν από μία εβδομάδα, όταν ένα λεωφορείο της ίδιας γραμμής καταστράφηκε ολοσχερώς από αναμφισβήτητο εμπρησμό.

«Οι συνάδελφοί μου και γω, τόσο καιρό υποφέρουμε σιωπώντας, αλλά πλέον δεν θα μείνουμε σε αυτή τη σιωπή», διευκρινίζει στο μήνυμά της η «Diana».

«Υπήρξαμε θύματα σεξουαλικής βίας από τους οδηγούς που δούλευαν νυχτερινής βάρδιας στην (περιοχή) Χουάρες. Και ενώ όλοι γνώριζαν το τι αντιμετωπίζουμε από αυτούς, κανείς δεν μας υπερασπίστηκε, κανείς δεν έκανε κάτι για να μας προστατεύσει. Νομίζουν ότι είμαστε αδύναμες επειδή είμαστε γυναίκες», συμπληρώνει η άγνωστη τιμωρός, για να καταλήξει με την σαφή προειδοποίηση πως «σύντομα θα υπάρξουν περισσότεροι θάνατοι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook