Είναι τελικά σίγουρο ότι η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται και όσο περνούν τα χρόνια μπορεί να ξαναζωντανέψει. Η ιστορία αγάπης έχει πρωταγωνιστές την 76χρονη Ollie Ingram και τον 79χρονο Wills Holmes οι οποίοι χωρίς δισταγμό είπαν το «ναι» για δεύτερη φορά μετά από 48 χρόνια… διαζυγίου!

Το ηλικιωμένο ζευγάρι από το Drayton Bassett ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου… για δεύτερη φορά, 58 χρόνια μετά τον πρώτο γάμο που είχε κάνει το 1955. Οι δυο τους χώρισαν το 1965 μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου και συνέχισαν τις ζωές τους με νέους συντρόφους.

Πριν από 18 μήνες, συναντήθηκαν ξανά σε μια οικογενειακή συγκέντρωση και μιας και είχαν χάσει και οι δύο τους τελευταίους συντρόφους τους, αποφάσισαν να ξαναδοκιμάσουν τη σχέση τους. Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά με πολιτικό γάμο, σε ένα ξενοδοχείο, με τα ίδια δαχτυλίδια που είχαν αγοράσει στον πρώτο τους γάμο.

«Ημασταν μαζί για δέκα χρόνια και αποκτήσαμε δύο παιδιά. Ομως είχαμε παντρευτεί πολύ νέοι και ήταν και για τους δυο μας η πρώτη μας σχέση, έτσι τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά και χωρίσαμε. Βρεθήκαμε σε μια οικογενειακή γιορτή και στο τέλος της βραδιάς καταλήξαμε να κοιμόμαστε αγκαλιά. Αρραβωνιαστήκαμε με το ίδιο δαχτυλίδι που μου είχε πάρει όταν ήμουν 17 ετών» είπε η Ollie πανευτυχής.

Τώρα όσο για το δις εξαμαρτείν, ο χρόνος θα δείξει...



protohtema.gr