Το ενδεχόμενο το τεμαχισμένο πτώμα που εντοπίστηκε στη Ραφήνα να «ταξίδεψε» με πλοίο της γραμμής από κάποιο νησί εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση.

Εβδομάδες μετά το μακάβριο εύρημα στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η απουσία καταγγελιών εξαφανισμένων γυναικών στην περιοχή έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν το λιμάνι της Ραφήνας, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο δράστης να μετέφερε το τεμαχισμένο πτώμα σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, μέσα σε πλοίο από τα νησιά.

Τα ανθρώπινα μέλη της γυναίκας εντόπισαν την Παρασκευή 23 Αυγούστου, ανήλικοι, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε κάδο ανακύκλωσης.

Η σορός της 70χρονης γυναίκας βρέθηκε σε έξι κομμάτια μέσα σε δύο σακ βουαγιάζ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους.

Το έγκλημα έγινε αντιληπτό εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που έκανε τα δύο ανήλικα παιδιά να βρουν το ένα μέλος μέσα στην σακούλα και στη συνέχεια να ειδοποιήσουν τους γονείς τους.

Η ΕΛ.ΑΣ., μπροστά στο αδιέξοδο, απευθύνθηκε στους πολίτες για τη συλλογή πληροφοριών. Η δημοσιοποίηση στοιχείων, ωστόσο, δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Πρόκειται για λευκή γυναίκα, ύψους 1,60 μ. περίπου, παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά ενώ εκτιμάται ότι είναι περίπου 70 ετών.

newsbomb.gr