Εκκληση απευθύνουν οι γιατροί του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού για την προμήθεια ειδικού βρεφικού γάλακτος για μωρό 4 μηνών το οποίο έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα.

Η ανασφάλιστη και άνεργη μητέρα του –η οποία σημειωτέον μεγαλώνει μόνη της το μωρό- προσέφυγε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο αναζητώντας βοήθεια για την προμήθεια του συγκεκριμένου γάλακτος που της έχει συσταθεί από παιδίατρο –πρόκειται για το γάλα ALMIRON PEPTI, με κόστος περίπου 22 ευρώ το κουτί των 450γρ.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με τη στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 13.000 ιατρικές επισκέψεις μέσα σε 21 μήνες.

Λειτουργεί με την υλική βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Οι πολίτες που απευθύνονται στον φορέα προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 9631950.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook