Στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετώπισε η Χερσόνησος τη φετινή σεζόν και του στέρησαν την παραμονή του στην κατηγορία στάθηκε ο τεχνικός των κρητικών στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Οnsports.

Ο Άγγελος Βαρδάκης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του θεωρεί πως η ομάδα του αγωνιστικά ήταν σε καλό επίπεδο, ωστόσο τα οικονομικά και οργανωτικά εμπόδια ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να επηρεάσουν στο μέγιστο βαθμό την απόδοση των ποδοσφαιριστών. 

Πως κύλησε η χρονιά για την ομάδα;

"Πολύ δύσκολα, ειδικά μέσα στη βδομάδα των προπονήσεων είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα. Η ομάδα αγωνιστικά φαινόταν ότι ήταν καλά, αλλά εξωαγωνιστικά ήταν πολλά τα προβλήματα. Κυρίως οικονομικά και οργανωτικά. Εκεί ήταν το πρόβλημά μας|".

Πόσο εύκολο είναι να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες η Χερσόνησος;

"Για εμένα δεν είναι δύσκολο. Υπάρχει πλέον η εμπειρία και γνωρίζουμε πως μπορεί να ανέβει η ομάδα. Οφείλουμε να διδαχτούμε από τα λάθη μας".

Τη νέα σεζόν θα είστε στον πάγκο του συλλόγου;

"Δεν ξέρω! Έχω πει ότι αν δεν ενισχυθεί η διοίκηση δεν κάθομαι".

Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες εκτός Κρήτης;

"Ναι"!

Η γνώμη σας για το φετινό πρωτάθλημα:

"Το επίπεδο ήταν κατώτερο από πέρυσι, αλλά ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, διότι σχεδόν όλες ομάδες ήταν στο ίδιο επίπεδο. Η Παναχαϊκή φαίνεται ότι θα πάρει δίκαια το πρωτάθλημα. Ήταν η πιο οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ήταν μία λογική κατάληξη".

Τι πρέπει να αλλάξει στο πρωτάθλημα της football league 2 για να είναι πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον;

"Πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτή η κατεύθυνση είναι η πιο σωστή και συμφωνώ με τους παίκτες και την ΕΠΑΕ που θέλουν την ελληνοποίηση της κατηγορίας".