Στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετώπισε η Χερσόνησος τη φετινή σεζόν και του στέρησαν την παραμονή του στην κατηγορία στάθηκε ο τεχνικός των κρητικών στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Οnsports.
Ο Άγγελος Βαρδάκης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του θεωρεί πως η ομάδα του αγωνιστικά ήταν σε καλό επίπεδο, ωστόσο τα οικονομικά και οργανωτικά εμπόδια ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να επηρεάσουν στο μέγιστο βαθμό την απόδοση των ποδοσφαιριστών. 
Πως κύλησε η χρονιά για την ομάδα;
\”Πολύ δύσκολα, ειδικά μέσα στη βδομάδα των προπονήσεων είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα. Η ομάδα αγωνιστικά φαινόταν ότι ήταν καλά, αλλά εξωαγωνιστικά ήταν πολλά τα προβλήματα. Κυρίως οικονομικά και οργανωτικά. Εκεί ήταν το πρόβλημά μας|\”.

Πόσο εύκολο είναι να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες η Χερσόνησος;
\”Για εμένα δεν είναι δύσκολο. Υπάρχει πλέον η εμπειρία και γνωρίζουμε πως μπορεί να ανέβει η ομάδα. Οφείλουμε να διδαχτούμε από τα λάθη μας\”.
Τη νέα σεζόν θα είστε στον πάγκο του συλλόγου;
\”Δεν ξέρω! Έχω πει ότι αν δεν ενισχυθεί η διοίκηση δεν κάθομαι\”.
Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες εκτός Κρήτης;
\”Ναι\”!
Η γνώμη σας για το φετινό πρωτάθλημα:
\”Το επίπεδο ήταν κατώτερο από πέρυσι, αλλά ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, διότι σχεδόν όλες ομάδες ήταν στο ίδιο επίπεδο. Η Παναχαϊκή φαίνεται ότι θα πάρει δίκαια το πρωτάθλημα. Ήταν η πιο οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ήταν μία λογική κατάληξη\”.
Τι πρέπει να αλλάξει στο πρωτάθλημα της football league 2 για να είναι πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον;
\”Πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτή η κατεύθυνση είναι η πιο σωστή και συμφωνώ με τους παίκτες και την ΕΠΑΕ που θέλουν την ελληνοποίηση της κατηγορίας\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook