Με την διάθεση και των τελευταίων ελάχιστων θέσεων συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, τμ. Χανίων με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της επικοινωνίας: γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι δεν γεννιέσαι».
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται πλέον μόνο ηλεκτρονικά και πάντα με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π.: www.alp.gr .
Τα μαθήματα που είναι στο σύνολο τους 12 τρίωρα, ξεκινούν την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων κάθε Δευτέρα απόγευμα ώρες 17:00 έως 20:00 
Στο πλαίσιο του παραπάνω κύκλου θα διδάξουν διακεκριμένοι εισηγητές όπως οι: Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μάνος Σιφονιός, Επικοινωνιολόγος-Συγγραφέας, Χαρά Νομικού, Κλινικός Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Καθηγητής στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητής στο London Center Management και Σύμβουλος ΜΜΕ, Νίκη Συροπούλου, Curator/Licensee TEDxAcademy, Νίκος Μεγγρέλης, Δημοσιογράφος-ντοκυμαντερίστας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημοσιογράφος, Σοφία Ιορδανίδου, καθ. Επικοινωνίας-Δημοσιογραφίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Νικόλαος Νημάς, Μηχανικός-Εκπαιδευτής δημιουργός ομάδων & δικτύων, Άκης Αγγελάκης, εκδότης-Συγγραφέας & σύμβουλος επιχειρήσεων κ.α.
Πληροφορίες: www.alp.gr και κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ. κιν: 6936492842.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook