Σε Θέματα υγείας που αφορούν στην Κρήτη και ειδικότερα το Νομό Λασιθίου ενημέρωσαν ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης και ο Υποδιοικητής Γιώργος Νεοφώτιστος, τον Βουλευτή Νομού Λασιθίου της Ν.Δ. κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης σήμερα στις 3 το μεσημέρι, προκειμένου να συζητήσει από κοινού με τη Διοίκηση της υπηρεσίας, τις απαραίτητες εκείνες διαδικασίες που πρέπει να δρομολογηθούν ως προς την υλοποίηση των έργων: Κατασκευή Πολυδύναμου Ιατρείου Μακρύ Γιαλού και Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Νεάπολης Λασιθίου, μετά και την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη Σύσταση και Στελέχωση του Π.Π.Ι. Μακρύ Γιαλού ως αποκεντρωμένης μονάδας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας. Δύο έργων που αποτελούν χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Δ/ντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Δημήτρης Σταυράκης, συζητήθηκαν επίσης και καίρια θέματα που απασχολούν τις νοσοκομειακές μονάδες του Νομού Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook