Σε μόδα εξελίσσεται η καλλιέργεια κάνναβης μέσα σε θερμοκήπια. Μετά την απίστευτη υπόθεση στη Σητεία με τα εκατοντάδες δενδρύλλια (δείτε εδώ) σειρά είχε τώρα ένας 47χρονος από το Τυμπάκι ο οποίος είχε φυτέψει δενδρύλλια κάνναβης μέσα στο θερμοκήπιό του.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν επ\’ αυτοφώρω ενώ μόλις τους αντιλήφθηκε προσπάθησε να διαφύγει.

Στο θερμοκήπιό του βρέθηκαν κομμάτια αποξηραμένης κάνναβης 440 γραμμαρίων ενώ στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς μέσα σε κουτί του φραπέ.

η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

\”Συνελήφθη, χθες (09.09.2013) το απόγευμα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, 47χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης {εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε χώρο πλησίον θερμοκηπίου του, να μεταφέρει ένα (1) πρόσφατα εκριζωμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δυο (2) μέτρων}.

Ακολούθησε έρευνα στο θερμοκήπιο και στην αποθήκη του 47χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχεθήκαν, τμήματα δενδρυλλίου κάνναβης, συνολικού βάρους 440,9 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook