Όλα τα φώτα στο ρωσικό πρωθυπουργικό μέγαρο είναι σβηστά, αλλά από ένα γραφείο οι φιγούρες δύο ανθρώπων τραβούν την προσοχή ενός περαστικού.

Με την κάμερα ανά χείρας, λοιπόν, ζουμάρει αρκετά και εστιάζει στο παράθυρο από όπου διακρίνεται το ζευγάρι.

Μόλις αντιλαμβάνεται πως η γυναίκα είναι γυμνή με τα χέρια ακουμπισμένα στο παράθυρο και από πίσω της υπάρχει ένας άνδρας που την αγκαλιάζει και «ζυμώνει» το στήθος της, εστιάζει και παραμένει προσηλωμένος με την κάμερα να καταγράφει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το ζευγάρι, που το πιθανότερο είναι να εκτόνωνε την σεξουαλική του ενέργεια σε μία σύντομη ερωτική επαφή στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δίνει ένα τελευταίο φιλί.

Η κάμερα απομακρύνεται και ο βουαγιέρ κρατώντας στο χέρι ένα διαμάντι για τον κόσμο του Διαδίκτυο, σπεύδει να τα αναρτήσει στο YouTube.

Το βίντεο με τίτλο «Οι εραστές του Λευκού Οίκου», γίνεται ανάρπαστο με περίπου 150.000 θεάσεις μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, με τους χρήστες να γράφουν σχόλια όπως «Κάντε έρωτα όχι πόλεμο», «Επιτέλους καλά νέα από την κυβέρνηση» και πολλούς να αναζητούν τους πρωταγωνιστές των καυτών αν και σύντομων ερωτικών σκηνών.

Κανείς δε μπορεί να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα του βίντεο, παρόλα αυτά η υποψία και μόνο ότι κάποιος μπορεί να έχει κάνει σεξ μέσα στο «αρχηγείο» του Μεντβέντεβ είναι αρκετή για να προκαλέσει συνωστισμό στους διαδρόμους και πηγαδάκια με τους υπαλλήλους να κοιτούν με καχυποψία και πονηρό βλέμμα τους συναδέλφους τους.
protothema.gr