Τιμή για τον ίδιο αλλά και για τον Πλατανιά χαρακτήρισε τη βράβευσή του ως MVP της 3ης αγωνιστικής της Super League ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.
Η βράβευση του Κύπριου διεθνή γκολκίπερ έγινε την Πέμπτη (12/09) το απόγευμα, πριν την προπόνηση των \”ερυθρολεύκων\”, από τον αντιπρόεδρο β\’ της ΠΑΕ Αντώνη Κοκολοδημητράκη.
Ο 31χρονος τερματοφύλακας της Χανιώτικης ομάδας μετά τη βράβευσή του δήλωσε:«Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε. Να δώσω συγχαρητήρια γι” αυτήν την πρωτοβουλία γιατί είναι πολύ σημαντική για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι τιμή για εμένα αυτή η διάκριση, αλλά είναι τιμή και για όλη την ομάδα, γιατί έγινε μια συνολική δουλειά. Απλά, από τους έντεκα ψηφίστηκα εγώ. Κάναμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Σίγουρα οι τρεις πόντοι είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να πάρει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα παιχνίδι και εύχομαι από το επόμενο παιχνίδι να τα καταφέρουμε».
Για το γεγονός ότι σπάνια οι τερματοφύλακες κερδίζουν αυτό τον τίτλο δήλωσε: «είναι η δουλειά μας τέτοια, που μας επιβάλλει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βοηθάμε την ομάδα μας. Όπως είπα πριν, ο στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αυτό κάνω κι εγώ για να βοηθάω την ομάδα μου».
Τέλος, αναφορικά με τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε ένα καλό σύνολο, καλό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι όποιος αγωνιστεί θα τα πάει εξίσου καλά».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook