Αγωνιστική δράση και πάλι, μετά την διακοπή για το Πάσχα, για αρκετές γυναικείες ομάδες της Κρήτης και όχι μόνο, που θα συμμετάσχουν σε ένα σημαντικό τουρνουά που θα γίνει στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα το Lido Soccer διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του το «Κύπελλο Ήθους Μίμης Παπαϊωάννου» που τελεί υπό την αιγίδα του «Ιδρύματος Νιάρχου» και θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Απριλίου 2011, με τη συμμετοχή κοριτσιών ηλικίας 12 – 18 ετών. Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι ο ΠΑΟΚ, ο Εργοτέλης, οι Κρήσσες Ρεθύμνου, ο ΑΟ Χανιά και ο Αρίων Σητείας.

                                                                                                     

Ο ΑΟΧ

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΑΟΧ, Μάνος Βεργανελάκης, θα πάρει μαζί του για το Ηράκλειο 17 κορίτσια, εκ των οποίων αρκετά βοήθησαν σημαντικά στην φετινή προσπάθεια και κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική ενώ υπάρχουν και δύο που προστέθηκαν πρόσφατα στην ομάδα (Περουλάκη και Γκουζγκούνη). Τα κορίτσια που θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας είναι τα εξής:

Αγγελάκη Αντωνία, Βερυκάκη Ευαγγελία, Γιαννούτσου Αντωνία, Δρακωνάκη Άννα, Καβράκη Μαρία, Κατσουλάκη Ερωφίλη, Κυβρικοσαίου Στεφανία, Μανιά Ελευθερία, Μανουσάκη Ασπασία, Μαραγκουδάκη Στεφανία, Μαυροματίδη Μαρία, Νένκοβα Ναταλία, Παπαδάκη Αλεξάνδρα, Σαρρή Βεατρίκη, Στεφανουδάκη Βαλεντίνα, Περουλάκη Ηρώ και Γκουζγκούνη Έυα.

Συνοδός, πέρα από τον προπονητή Μάνο Βεργανελάκη, θα είναι και η 24χρόνη Ειρήνη Μπραουδάκη, η οποία είναι μέλος της πρώτης ομάδας.

Στόχος του ΑΟΧ όπως δηλώνει και ο προπονητής της ομάδας είναι η αποκόμμιση εμπειριών αλλά και το «μέτρημα» δυνάμεων:

«Για εμάς είναι σημαντικό που κάνουμε αργά και σταθερά βήματα. Στόχος μας στο τουρνουά είναι η χρησιμοποίηση κοριτσιών που δεν είχαν είχαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα όπως οι Παπαδάκη, Κατσουλάκη και Δρακωνάκη, ενώ πρώτη φορά θα συμμετέχουν σε αποστολή οι Περουλάκη και Γκουζγκούνη που βρίσκονται λίγους μήνες μαζί μας. Επίσης θα δούμε πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν κάποια κορίτσια τη νέα χρονιά και να πάρουν θέση στην ενδεκάδα. Ακόμα είναι ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με αντιπάλους ομάδες Α’ Εθνικής, όπως ΠΑΟΚ και Εργοτέλης, αλλά και τις Κρήσσες, που ανέβηκαν φέτος στην Α’, ενώ θα αποκτήσουν εμπειρίες όλα τα κορίτσια, που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Μπορούμε ακόμα να δοκιμάσουμε και κάποια κορίτσια σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που έπαιζαν στο πρωτάθλημα».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook