Ο Νίκος Μαστοράκης, την εγγονή του οποίου γνωρίσε όλος ο κόσμος πριν μερικές ημέρες μέσω Youtube…- μίλησε στο περιοδικό \”ΕΓΩ\” και την Κατερίνα Μανανεδάκη και, όπως πάντα, ήταν καυστικός, λέγοντας αυτά που πιστεύει.

Για την τηλεόραση, φυσικά…

Και ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιαστής του πρωινού του ΜΕΓΚΑ…

\”Η πρώτη μου αντίδραση ήταν \”Χριστός και Παναγία\”! Μετά το καλοσκέφτηκα και είπα ότι το ΜΕΓΚΑ που έχει καταντήσει κοτέτσι, έναν κόκορα τον χρειαζόταν. Και μάλιστα κόκορα σχεδόν μισογύνη, που είχε δηλώσει πως τις γυναίκες πρέπει να τις φτύνεις. Για εκπομπή γυναικείου κοινού ; Ό, τι πρέπει ! Τεχνική μου απορία, όμως, για τον Πέτρο (που με μαγνητοσκοπημένη εκπομπή χρησιμοποιούσε ένα σκασμό κάρτες με προκάτ ερωτήσεις και έκανε τουλάχιστον είκοσι \”στοπ\” για λάθη) το τρίωρο live πως θα το αντέξει ; Αν φυσικά το αντέξει ο τηλεθεατής…!

Όλα αυτά που έγιναν με την ΕΡΤ πως τα είδες;

\”Θα έλεγα \”Θεος σχωρέστη\”, αλλά ποιός Θεός θα συγχωρούσε αυτό το διαχρονικό εξάμβλωμα τηλεόρασης, την αιώνια σφουγγοκωλάρια της εξουσίας, σφιγγοφωλιά συνδικα-κιστών, εκτροφείο ατάλαντων και κομματικών διορισμένων ; Θέλουμε καλή και ανεξάρτητη κρατική τηλεόραση και ίσως κάποτε την αποκτήσουμε…\”

Πως σχολιάζεις την αλλαγή που κάνει τώρα το STAR ; Εσύ ήσουν αυτός που το έστησε…

Δυσνόητη και δύσκολη. Δεν καταλαβαίνω πως ο νούμερο ένα anchorman μπορεί να είναι απλώς σχολιαστής σε δελτίο ειδήσεων που κεντρική anchorwoman είναι μια δημοσιογράφος πολύ κατώτερή του…

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook