Απάντηση έστειλε πριν μερικά λεπτά η Αστυνομία του Brighton στο Flashnews.gr, περιγράφοντας κυνικά το θάνατο του γνωστού σε όλους μας Χάρη Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος πέθανε την 1η Απρίλιου 2013 στην Αγγλία και ο θάνατος του έγινε γνωστός σήμερα τα ξημερώματα (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με το email της Αστυνομίας του Brighton το σώμα του ανασύρθηκε από τον πάτο ενός γκρεμού στην περιοχή Beachy Head στο Eastbourne και είχε πολλαπλά τραύματα από την πτώση. Η ενημέρωση συνεχίζει με την αναφορά ότι θα διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση.

\"\"

Σε νεότερο email η ενημέρωση αναφέρει ότι η πτώση του έγινε τη νύχτα στις 31 Μαρτίου και το πτώμα του ανακαλύφτηκε στο πρωί της επομένης, ενώ στην περιοχή δεν υπήρχε κάποιο αυτοκίνητο που να δείχνει ότι πήγε στο σημείο με δικό του όχημα.

Ωστόσο απορία προκαλεί το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του Χάρη, αφού είναι σε μία περιοχή περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από το Eastbourn, με απόκρημνο γκρεμό, ενώ στην περιοχή δεν υπάρχουν καθόλου σπίτια.

\"\"

\"\"

Την 1η Μαΐου έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο Πανεπιστήμιο για τον Χάρη

Ταυτόχρονα με την ενημέρωση της Αγγλικής Αστυνομίας, ανακοίνωση ήρθε και από το Πανεπιστήμιο του Brighton που αναφέρει ότι ήταν πολύ δημοφιλής, ο θάνατος του προκάλεσε έκπληξη σε όλους, ενώ έγινε και επιμνημόσυνη τελετή ένα μήνα μετά, την 1η Μαΐου 2013.

\"\"

Η ενημέρωση σε ελεύθερη μετάφραση:

«Εργάζονταν στο Πανεπιστήμιο από το 2006. Οι συνάδελφοι του τον φώναζαν Χάρυ και ήταν πολύ δημοφιλής και αφοσιωμένο μέλος του προσωπικού. Νιώσαμε έκπληξη με το θάνατό του και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του και τους φίλους του. Το Πανεπιστήμιο οργάνωσε μια μνημοσύνη τελετή για τον Χάρυ για όλο το προσωπικό του Ιδρύματος που τον γνώριζαν, την 1η Μαΐου στην εκκλησία St Lawrence Church, στο χωριό Falmer. Η εκκλησία ήταν γεμάτη και πολλοί μίλησαν για την ευγένεια την καλοσύνη και το γενναιόδωρο πνεύμα που τον χαρακτήριζαν»

Γιαν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook