Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα δημοσιοποιηθούν οι αποφάσεις που προβλέπουν την κατάργηση των πλεοναζουσών οργανικών και προσωποπαγών θέσεων, μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, προσωπικού που προήλθε από αξιολόγηση.

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης συνεδρίασε σήμερα, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και των Υπουργών Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη, του Υπουργού Αναπληρωτή Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, της Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κυρίας Εύης Χριστοφιλοπούλου και του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, εγκρίθηκαν τα επικαιροποιημένα σχέδια στελέχωσης Υπουργείων και εποπτευόμενων φορέων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook