Ακόμη πιο αυστηρά γίνονται τα πρόστιμα για τις «πειραγμένες» αντλίες όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Εκτός από τους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων που κινδυνεύουν μέχρι και με λουκέτο, αυξάνονται τα πρόστιμα ακόμη και γι αυτούς που εγκαθιστούν πειραγμένες αντλίες.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου το πρόστιμο από 10.000 ευρώ, με μέγιστο τα 100.000 ευρώ, θα κυμαίνεται τώρα από 50.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ.

Παράλληλα, με τροποποίηση στον αναπτυξιακό νόμο εντάσσονται και τα ξενοδοχεία 3 αστέρων.

Ο αναπτυξιακός νόμος ψηφίστηκε με τη θετική ψήφο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Μιλώντας στη Βουλή, για την ψήφιση του Νομοσχεδίου: «Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης επισήμανε ότι ο νέος νόμος ενισχύει την επιχειρηματικότητα, την εφαρμοσμένη έρευνα, την περιφερειακή συνοχή, όπως επίσης και τα ειδικά επενδυτικά σχέδια, με αιχμή την επιχειρηματικότητα των νέων, μέσα από διαδικασίες και κριτήρια αξιολόγησης που εξασφαλίζουν τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία.

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook