Βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, με γρήγορη βελτίωση του καιρού, και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που σταδιακά κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας βροχές στα δυτικά και βόρεια και πιθανόν λίγες καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 11 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 26 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς και ενισχυόμενοι σε μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι και από το απόγευμα τοπικά ισχυροί, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα ενισχυθεί στα 7 και πιθανόν πρόσκαιρα στα 8 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι το βράδυ σε ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ορεινά, αλλά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι .

meteo.gr