Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία της Γραμματείας Χανίων της ΠΑΣΕΒΕ στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας. 
Οι συγκεντρωμένοι μοίρασαν εκατοντάδες προκηρύξεις στους περαστικούς και τα γύρω καταστήματα και κατόπιν πορεύτηκαν προς την πλατεία της κεντρικής αγοράς όπου συναντήθηκαν με δυνάμεις μαθητών και απεργών καθηγητών. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική αναοίνωση,της ΠΑΣΕΒΕ Χανίων  \”με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα οι αγώνες θα συνεχιστούν με επίκεντρο τόσο τα απειλητικά σημειώματα για κατασχέσεις του ΟΑΕΕ όσο και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.
Απόντες από τη σημερινή κινητοποίηση τόσο η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων νομού Χανίων όσο και η πλειοψηφία του Εμπορικού Συλλόγου. Ο υπονομευτικός τους ρόλος είχε ξεδιπλωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα. Αφού είχαν αλλάξει πάμπολλες φορές τη συγκέντρωση της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης, αποφάσισαν τελικά να μην εμφανιστούν πουθενά.
Η ανάγκη αλλαγής των συσχετισμών είναι αναγκαία! Οργανωνόμαστε και κλιμακώνουμε την πάλη μας μέσα από τις γραμμές της ΠΑΣΕΒΕ σε κοινή πάλη με τους εργαζόμενους για να αποκρούσουμε την αντιλαϊκή πολιτική.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook