Το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων \”Κορμοράνος ΙΙ\” πήρε την πρωτιά στον αγώνα ανοικτής θάλασσας, που διεξήχθη την Κυριακή (15/09).
Η ενημέρωση του ΝΟΧ:
\”Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ο οποίος περιλαμβάνεται στο κοινό, ετήσιο πρωτάθλημα Ν.Ο.Χ.-Ι.Ο.Χ.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Χ. και η διαδρομή ήταν Ν.Ο.Χ.-νησίδα Θοδωρού με πλήρη περιστροφή-Ν.Ο.Χ., αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων. Ο άνεμος που επικρατούσε ήταν βορειοδυτικός, εντάσεως 3-4 μποφόρ με εναλλαγές γύρω από τη νήσο των Θοδωρού οι οποίες προσέδωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τακτική του αγώνα.
Νικητής αναδείχτηκε το σκάφος \”Κορμοράνος ΙΙ\” του Ν.Ο. Χανίων, στο οποίο απονεμήθηκε το κύπελλο του αγώνα. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Δημήτρης Γαγάρας, Αντώνης Συτζανάκης και Ειρήνη Αθανασάκη.
Την 2η θέση κατέλαβε το σκάφος \”Πανέφη ΙΙ\” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με κυβερνήτη τον Μανόλη Μπαρμόπουλο και πλήρωμα τους Γιώργο Παπαδάκη, Βίβιαν Σαρρή, Αργύρη Μπαχάκη, Θεόδωρο Γιαννερίδη, Παναγιώτη Πατζέκο, Λευτέρη Νικολακάκη και Κωνσταντίνο Κανελάκη.
Στην 3η θέση βρέθηκε το σκάφος \”Αίθρα\” του Ν.Ο.Χ., με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τους Παναγιώτη Ρέππα και Αλέξανδρο Μαντόγλου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook